Eu, si totusi alta de Jojo Moyes

eu, si totusi alta

Eu, si totusi alta este ultimul volum al impresionantei serii Inainte sa te cunosc care a reusit sa imi capteze intreaga atentie zile la rand. Drumul Louisei Clark continua, din nou, este pusa in fata unor situatii de neintuit, care de multe ori pot fi catalogate drept ciudate sau chiar situatii limita in care ajunge chiar fara voia sa.

In cadrul acestui volum, Louisei i se ofera sansa de a merge la New York pentru a lucra pentru o familie bogata care avea nevoie de o asistenta discreta. In urma recomandarilor lui Nathan, fostul fizioterapeut al familiei Traynor, care deja lucra acolo, Louisa ajunge sa fie aleasa pentru acest post la New York.

Initial, din varii motive a ezitat sa raspunda afirmativ acestei oferte, insa, intr-un final, decide sa isi ia soarta in propriile maini si sa inceapa aventura in america. Familia Gopnik devine gazda Louisei, angajand-o pe post de asistenta a sotiei. Aici descopera un stil de viata cu totul deosebit spre deosebire de stilul propriu, insa ceea ce devine si mai dificil, este faptul ca relatia Louisei cu Sam este pusa la incercare, aparand obstacole mari in calea fericirii lor.

Intamplarea face ca insotind-o la un eveniment monden pe Agnes Gopnik, sefa sa, Louisa il cunoaste pe Josh, un tanar care seamana izbitor de mult cu Will.

Desi are parte de foarte multe evenimente cel putin ciudate, Louisa reuseste sa ramana un om vertical, cu principii si demnitate. Desi modul ei de gandire este bazat pe principii corect si bine inradacinate, nu intotdeauna, acestea o vor ajuta sa gaseasca in viata drumul oportun. Astfel, ajunge sa fie data afara de catre familia Gopnik, iar singurul sau refugiu din New York, devine casa vecinei irasicibile a familiei Gopnik, Margot de Witt, care ii intinde o mana de ajutor si care contribuie decisiv in schimbarea traiectoriei in viata. Batrana doamna este cucerita de simplitatea si bunatatea de care Louisa da dovada.

Cu siguranta, toate intamplarile petrecute in aceasta carte vor lua prin surprindere cititorul, il va proiecta in lumea Louisei Clark, asa cum Jojo Moyes stie mai bine, relatand in detaliu anumite intamplari, insa fara sa plictiseasca. In termeni ampli, cartea este o adevarata aventura, ceea ce caracterizeaza cu precizie viata Louisei Clark, care la finalul romanului, reuseste sa isi gaseasca linistea atat profesional, cat si sentimental.

Eu, si totusi alta : Oferta Libris

Eu, si totusi alta : Oferta eMAG

Eu, si totusi alta : Oferta Litera

Eu, si totusi alta : Oferta Diverta

Eu, si totusi alta : Oferta Carturesti

Eu, si totusi alta : Oferta Bookzone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post