Tu ai iubi un om ca tine? de Cristi Grosaru

tu ai iubi un om ca tine

Tu ai iubi un om ca tine? este o carte de dezvoltare personala care te va face pe tine, cititorule, sa iti depasesti barierile propriei minti si te va invata cum sa iti gasesti taria si motivatia de a infrunta orice obstacol care poate aparea in cale. Este firesc ca fiecare dintre noi sa ducem o lupta interioara indiferent de motivul sau, insa ceea ce trebuie sa invatam este sa ne autodepasim, sa actionam cu resposabilitate, calculat.

Orice provocare nu este decat o treapta pe scara evolutiei personale. Daca o privesti ca pe un zid, atunci iti va fi mai greu sa privesti dincolo de el.

Cristi Grosaru reuseste sa ne introduca prin intermediul cartii sale intr-o calatorie a cautarii si regasirii de sine, un drum deloc simplu in calea caruia se ivesc multe suisuri si coborasuri, o adevarata aventura la care este supus sufletul. Practic, el reprezinta esenta personalitatii si a existentei noastre, de aceea, este esential sa invatam sa ne gestionam gandurile si emotiile, sa devenim puternici si sa intelegem cine suntem, de fapt.

Tu ai iubi un om ca tine? este vorba in esenta, despre el, dar si despre fiecare dintre noi. Lecturand povestea sa, in speta framantarile interioare cu care se confrunta, putem descoperi o multitudine de perspective sau chiar ne putem asocia intamplarilor sale. In termeni mai simpli este vorba despre un om imperfect cu o gandire imperfecta, asa cum fiecare dintre noi poate fi definit.

Cu toate acestea, imperfectiunea are farmecul sau caci prin prisma ei esti determinat sa ajungi la cea mai buna varianta a ta, iar pentru aceasta este nevoie de ambitie si curaj, depasindu-ti temerile si gandurile care iti pot deveni obstacole in incercarea de a te elibera.

Daca tu crezi ca viata te-a lovit asa de tare inseamna ca ai tot dreptul sa te crezi invins. Ai tot dreptul sa cazi in patima alcoolului, ai tot dreptul sa te apuci de fumat, ai tot dreptul sa-ti bati joc de tine, dar nu uita un lucru: un boxer cazut la pamant are la dispozitie doar zece secunde sa se ridice. Daca nu, va parasi ringul invis. Tu ce ai de gand sa faci? Te ridici sau ai parasit deja ringul?

Tu ai iubi un om ca tine? – poate fi, la prima vedere, o intrebare banala, iar multi s-ar grabi sa ofere un raspuns afirmativ. Insa, dincolo de aparente, esenta intrebarii trebuie apronfundata, fiindca doar asa am putea gasi raspunsul daca, intr-adevar, prin actiunile noastre de zi cu zi, ne dovedim noua insine ca ne iubim, intelegem cine suntem si ce vrem sa devenim.

Este o carte de dezvoltare personala destul de usor de inteles, desi transmite un mesaj profund – renuntarea la autocompatimire si resemnare si motivarea de a lupta pentru a deveni cea mai buna versiunea a ta. In fond, fiecare dintre noi ne datoram asta, sa perseveram si sa devenim din ce in ce mai buni fata de noi insine, adica sa evoluam din punct de vedere psihologic.

Vezi oferta Carturesti!

Vezi oferta LibHumanitas!

Vezi oferta Bookzone!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post