Strainul de langa mine de Irina Binder

strainul de langa mine

Cartile autoarei Irina Binder fac parte din gama lecturilor relaxante, pe care le poti citi usor, dar in cadrul carora, talcul nu este absent. Strainul de langa mine nu face exceptie de la “regula” si chiar daca povestea nu se aseamana in vreun fel cu faimoasa serie Fluturi, totusi reuseste sa pastreze acelasi stil de a povesti folosind cuvinte colorate si expresii explicite.

Personajul principal al cartii Strainul de langa mine este Alessia, o fata cu fire energica si puternica, un caracter bine conturat ce lupta cu propriile forte pentru a izbuti. Pentru ca nu a reusit in viata reala sa isi gaseasca partenerul potrivit, aceasta il cunoaste pe internet pe Eduard sau Andrei, asa cum s-a recomandat. Acestia se cunosc pe platforma de socializare – Facebook, acolo unde amandoi se ascund in spatele unor profile si poze false, unde se indragostesc unul de celalalt.

Intreaga poveste este una extrem de palpitanta, desi se desfasoara virtual, totusi se pare ca in viata reala uns ingur complex reuseste sa strice doua destine si sa sfarame visurile celor doi. Ei nu fac altceva decat sa se alimenteze reciproc cu sperante false si miniciuni, insa totul poate fi reparat datorita iubirii care ii uneste reusind sa dea uitarii multe lucruri.

Irina Binder ofera intotdeauna sfaturi de viata utile, care te stimuleaza sa pui problema in diferite moduri si te face sa intelegi ca nu esti singurul caruia i se intampla un anumit lucru, povestile sale fiind, intr-adevar, unele cu talc. Se poate ca anumite personaje aiba trasaturi de caracter duse la extreme prin bunatate, toleranta si blandete exagerata, insa substratul povestii merita inteles si analizat.

Vezi oferta Magazin Libris!

Vezi oferta Bookzone!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post